söndag 9 november 2008

Fars Dag! TÄVLING

Idag blir det kaffe och tårta till far för honom firar vi idag HURRA!Nu är jag alldeles stel i kroppen, har suttit vid datorn i väldigt många timmar... jag vill kunna göra min egna bakgrund,har letat och letat och hittat många sidor att inspireras av...ååå så vill jag också ha! På tex vita hjärtan och rosa drömmar,stod det väldigt utförligt hur jag skulle gå tillväga för att få en lika fin sida som hon...men men inte funkade det,börjar tro att jag är helt totalt oteknisk när det gäller denna värld eller så är det min dator;O) Men jag hittade fina bilder på banners och på den sidan står det hur du fixar en själv! Snälla hjälp mig,håller på att bli tokig när jag inte får till det som jag vill ha det!!! Ett till inlägg TÄVLING JÄTTEFINA LJUSLYKTOR som just vita hjärtan och rosa drömmar anordnar för den nyöppnade webbbutiken Stilero 

Kram Katarina 
3 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Åh så vacker bild...inte så grabbigt fika kanske men säkert underbart gott.

Kram Maud

Malin/Vita hjärtan sa...

Hej!
Åh vad kul att du länkat till mig =) och att du gillar min bakgrund.
Är det något sörskilt du har problem med, som duundrar över, kanske jag kan hjälpa dig.
Kramar Malin
Ps. Lycka till i tävlingen!

envilsenloppa sa...

Tyvärr kan jag inte hjälpa dej med bakrunden , jag fattar aldrig heller hur det funkar ...fast jag inte tycker att jag är helt off när det gäller datorer , men, men .
Tack för utmnaningen , jag ska försöka få till det . Kul var det ialla fall att läsa om dej , jag skulle kunna kopiera lite av det för det var en del som jag tycker/är lika .
Ha det gott !!
kram/Lotta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...