lördag 14 februari 2009

Valentine with love


Idag vill jag önska alla en riktigt fin Alla hjärtans dag!! Glöm inte tävlingen inunder,är överlycklig för all respons och att hitta till helt nya fina sidor!
  Kram Katarina

8 kommentarer:

Mitt Måleri sa...

hej
vilken mysig blogg jag hittade, har kikat runt en lång stund och tittat på alla fina bilder på pyssel m.m jätte fint...älskar själv att måla på allt =)
ha en skön alla hjärtans dag
kram pia

PÄRLOR av SKROT sa...

Hej!!Hoppas du fick en trevlig alla hjärtans dag,:)))
oj vad du är duktig på att måla en fråga skriver du texterna på "frihand" eller använder du karbonpapper,du gör hur som helst jättefina saker

Kramar Sussie

Malin sa...

Hej!
Vad fint du fått på din sida!
Ska kika in din tävling också.
Kram Malin

Malin sa...

Gomorron!
Ser inget direkt vitt bakom headern, men om du så att säga vill ha en "utklippt" bild så behöver man spara sin bild i antingen gif-format eller png-format. Om man har tex en cirkel och sparar den i jpg-format så blir det en fyrkantig bild och det runt cirkeln fylls med vitt. Hoppas du förstod något =)
Kram Malin

Vita rum sa...

Trevlig helg! Kram Veronica

Husmys sa...

Hej!
Kul att du kika in hos mig.
Har försökt lägga till dig på mina länkar, men det går absolut inte. står något om feeds,kan det ha något med dina inställningar att göra? Inga problem att lägga in andra.....konstigt är det i alla fall.
Kram Anneli

milly Garden sa...

Trevlig Helg!


Kram Marina

NinaH sa...

Trevligt att ha funnit din sida (via puff för tävlingen på annan blog;-)...)! Du har verkligen en jättefin blog! Kommer gärna tillbaka!
Sänder ett hjärta i efterskott!;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...