torsdag 15 maj 2008

Kuddar med vintagebilder och spetsar

Helgen som var, flydde vi våran lägenhet och tog cyklarna till mamma och pappa som har ett hus intill älvens kant. Njöt av solen och fixade på tomten,jag målade två brevlådor en till grannen deras och till dom själva...bilder kommer sen hade inte kameran med mig. Som du vet sen förut stormtrivs våran lilla Alice där bland alla katter, 4st har mamma och pappa,bästisen är Sotis dom springer och leker på tomten...men Alice har ju inte en chans när Sotis drar upp i Pilen 2 meter upp,men roligt har dom! Jag har sytt några kuddar bilder kommer här!
Du får gärna ge en liten kommentar så att jag även hittar in till dig! Ha det så bra och hoppas värmen är påväg tillbaks igen!!

7 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Så klart att det är kul med kattkompisar - dom är väl snäll med vovsingen?

Så vackra kuddar du sytt!

Kram Maud

Ullis sa...

Gillar dina kuddar. Katter är ju så mysiga. Härligt att vara vid älven istället för att vara i en lägenhet när det är fint väder.

Kram Ullis

Jema Rose sa...

SÅ vackra kuddar..!

: )

Kram, Jenny

<3

Linda/Lantliv i lägenhet sa...

Meen vilka fina kuddar-vad duktig du är!!

Själv har jag inget vidare tålamod md symaskinen, tyvärr....

Önskar själv vi kunde ha katt, men allergisk son....tyvärr...älskar katter!!

Trevlig helg!!

Kram Linda

Monica/Moa sa...

Härligt mysigt att ha någonstans att komma iväg till när det är så skönt väder.. så även kissen får följa med.. *ler*. Så söta kuddar du sytt.. jättefina. Ha en skön helg..Monica

C De-sign sa...

Så vackra kuddar du sytt! Jag håller med dig, jag hoppas också att värmen ska återkomma!!! Ha en fin fredagskväll! Kram fr C

Frida sa...

Hej! Vilken fin blogg du har, många vackra bilder! Jättefina kuddar du har sytt!
Kram Frida

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...