torsdag 5 april 2012

Glad Påsk!

Jag vill önska alla en Glad Påsk med dagar att njuta av!


Jag vet att jag inte alls har varit nån särskilt flitig bloggerska, men nu ska jag försöka göra ändring på det och då är det ju kul med lite respons...så kommentarer mottages tacksamt:) Har ju funderat om det är nåt fel på min blogg,om det inte går att skriva kommentarer..har ju märkt att det tar väldigt lååååång tid för bilderna att komma fram och jag vet ju själv då går man vidare.
Om det är dom problemen,har någon en lösning hur jag ska fixa det,kanske nåt med inställningar  sen dom gjorde om på blogger?? hjälp!!!

min e-mail tindralitemera@gmail.com

Jag har ju pysslat lite,var ute och tog lite videung och gjorde ett litet bo till dom små nykläckta kycklingarna!


Jag har fått så mycket energi och glädje sen jag träffade ett gäng underbara tjejer som jag går kurs med två gånger i veckan,det är mycket skratt och nära till känslor och gråt.
Just att få ta del av olika livshistorier är så berikande och vi kom varann nära så fort,med vissa säger det klick meddetsamma!
av gamla kakformar klistrade jag påskbilder där det står carpe diemLilla Alice
mina små påskkärringar (för många år sedan)

2 kommentarer:

Livets vägar sa...

Vad fint boet blev! Kycklingarna ser väldigt glada ut.
Härliga bilder som ger en riktig vårkänsla.
Kram vännen och ha en riktig glad Påsk med nära och kära!

Anonym sa...

Hej, så fina påskpyssel du gjort. Låter härligt att ha en kurs med likasinnade vänner.du är ju så kreativ. Min blogg står också väldigt stilla nu, vet inte riktigt om jag ska fortsätta eller ej.Ha en trevlig Påsk!
Kram/Agneta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...